Не, това не е Андреа! Певицата втрещи феновете с криви гърди и клъцнат нос (снимки)

15 април 2021 | 11:25
17040
4
Снимки: Instagram
4

Русата секбомба Андреа отново предизвика смях в залата с поредния си фотошоп гаф. Бившата изгора на боксьора Кубрат Пулев втрещи последователите си в Инстаграм с последните си снимки, които качи на профила си в социалната мрежа.  

Страстта на певицата да поопипва оттук-оттам фотосите си, пропускайки в бързината някой или друг детайл, е всеизвестна на почитателите ѝ. В повечето случаи пред тях изскача една друга, често пъти комична, Андреа, с префасонирано лице, несъразмерни пропорции или пропуснат елемент от ошлайфаното ѝ с компютърни програми тяло. 

И този път не бе по-различно, след като Андреа отново успя да стресне феновете си със снимка от Малибу, Калифорния. На нея лявата гърда на блондинката изглежда по-голяма от дясната, а това безспорно подсказва за намесата на корекция.


Дебнещите потребители веднага забелязаха несъответствието и попитаха защо изглежда по такъв начин. 

Не по-малък шок сред тях предизвика и друга снимка на Андреа. На нея певицата е в профил, а носът ѝ просто не е нейният. Дали роля за това и тук е изиграл любимият ѝ фотошоп, или този път е играл ножът, не знаем. Но е твърде вероятно и Андреа, по примера на колежките си Преслава, Камелия и Анелия, да е клъцнала бая голяма част от иначе хубавия ѝ нос.

Ужасени от фотоса останаха и немалка част от феновете на певицата, които откровено заявиха, че излъчването и физиономията на него нямат нищо общо с тези на фаворитката им.

"Коя е жената на снимката?", "Излагаш се. Лошото е че си вярваш", "Нов нос?", "Хайде стига Андреа, тези преработени снимки са до неузнаваемост. Чак пък толкова ли не се харесваш та се правиш на друга?! че изглеждаш така", не крият те смущението си.

Четете още: Андреа смая всички като секси булка от плажа (снимки)

Още по темата

Коментари

4 Ss
  18 април 2021 | 15:21 отговор
 

Oioi mnogo grozno nosle

 
3
  15 април 2021 | 16:52 отговор
 

Тази жена гледа ли си снимките преди да ги публикува? Поне като толкова не се харесва и държи да се преправя да мине един курс по фотошоп или да дава на някой професионалист да ги оправя.

 
2 фен(бивш)
  15 април 2021 | 16:44 отговор
 

Иска,да е вървежна,но не се получава.

 
1 ...
  15 април 2021 | 15:07 отговор
 

Харесвам АНдреа но наистина не разбирам ,защо не си направи наистина операция на носа, като не си го харесва. Има пари. Само грозен фотошоп и носа й нищо общо. Не знам.

 

Добави Коментар

Най-четени