Автор
Woman.bg

Неочакван обрат: Анджелина си иска Брад Пит отново

Неочакван обрат в отношенията между Анджелина Джоли и Брад Пит.

След като актрисата подаде молба за развод септември 2016 г., преди броени дни стана ясно, че тя иска Брад отново и копнее пак да бъдат семейство.

"Анджелина желае да си го върне. Тя иска отново да са заедно и не иска да продължи напред без него. Затова и затруднява Брад толкова по време на делото за развода", разкрива източник, цитиран от в. "Сън".

Брад Пит обаче няма интерес да възобнови отново отношенията си с Анджи. "Той не желае да се събират, но и не иска да я отблъсква директно заради доброто на децата. Важно му е да поддържа приятелски отношения с нея, за да се чувстват добре наследниците им", разкрива източник, цитиран от американските медии.

"Той иска разводът да приключи и двамата да продължат по пътя си, но от близо година тя просто не желае да го пусне", допълва мъжът.

Припомняме ви, че любовта между Анджелина Джоли и Брад Пит пламна по време на снимките на лентата "Мистър и мисис Смит".

През 2014-а, след осем години заедно, двамата минаха под венчилото. Две години по-късно Джоли подаде документи за развод. Има различни спекулации за причината, принудила красавицата да вземе това решение. Най-много се тиражираше твърдението, че Анджи напуска Брад заради неговите проблеми с алкохола и най-вече заради грозна сцена между него и Мадокс.

Самият Брад не коментира, но признава, че в действителност има проблем с алкохола, които се опитва да преодолее.