Днес продължаваме с материала за непослушните дрехи на звездите.

Първата можете да видите тук

Ще ви покажем с какви неволи са се сблъсквали Ким Кардашиян, Лейди Гага, Лейтън Мийстър и Ники Минаж.

Ким Кардашиян

По време на снимките на шоуто Jimmy Kimmel Live! през юни тази година Ким Кардашиян се беше издокарала със скъпа рокля Prada, която й стоеше като втора кожа, но само временно... Изведнъж ципът на дрехата се скъса, за което риалити звездата побърза да уведоми всички свои фенове в Twitter. В гримьорната на предаването роклята бе светкавично зашита, направо върху тялото на Ким.

Лейди Гага

Лейди Гага втрещи всички фотографи на CFDA Fashion Awards през юни 2011 г.

Тогава певицата показа гърдите си в пълния им блясък. За церемонията певицата се бе облякла съвсем прилично - с черна дълга рокля. Неприятностите за певицата започнаха веднага щом тя започна да позира за снимки. Гага сложи ръката си зад главата и в този момент едната й гърда се показа напълно, а другата я придружи само частично.

Изпълнителката обаче никак не се притесни от случилото се и за пореден път се появи във всички издания по света.

Лейтън Мийстър


През август тази година папараци заснеха звездата от сериала "Клюкарката" в не съвсем бляскав вид.

Лейтън стояла насред снимачната площадка с напълно разтворен цип.

Ники Минаж

Казусът с тоалета на певицата, който ще ви покажем днес, се случи през август 2011 г. По време на участието на Ники в сутрешното предаване "Good morning America!", изведнъж на показ се показа лявата гърда на звездата. Ако смятате, че Минаж се е притеснила, жестоко грешите. Тя дори не забелязала...