Автор
Люблена Папазова

Нети случайно откри, че е осиновена

Актрисата и певица Антоанета Добрева-Нети открила, че е осиновена след смъртта на жената, която цял живот мислела за своя майка. Новината обяви водещата на "Търси се" Нели Хаджийска в своя профил във Фейкбук. Цялата история на жената на Дони, думите на истинската ѝ майка и коя е сестра ѝ ще видим в предстоящото издание на предаването, което ще се излъчи на Цветница. Водещата все пак разкри подробности около драмата: "На своите 44 години обичаната актриса и певица Нети, която всички познаваме, разбира шокиращата новина, че е... осиновена! Разбира го след смъртта на своята майка, осиновителка, през един случайно намерен документ.

Нети с дъщеря си

Кръвните им групи не съвпадат. Житейска пауза и буря от емоции в главата ѝ. В душата ѝ. Пауза. Но кратка, за да осмисли случващото се... Малко по-късно близък до семейството им съвсем случайно се запознава с биологичната майка на Нети... Джилда! Двете се откриват след близо 45 години раздяла... Да, сърцата им бумкат лудо! Джилда и Нети отново са заедно! Неописуемо... Кръвен баща на Нети се оказва техен приятел, актьор, Петко от Плевен, с когото Дони и Нети от години изкарват лятото на любимата Варвара... Житейската история не свършва до тук... Нети открива, че нейна сестра е нашата колежка от Би Ти Ви Александра Кръстева... огромно благодаря на Нети и Дони, че избраха нас и "Търси се...", за да разкажем този спиращ дъха житейски сценарий... За нас това е едно от най-големите признания и смисъл да ни има в ефира.

Тази неделя, на самата Цветница, ще Ви разкажем заедно бушуващите емоции, които преживяват, ще видите първата среща на Нети и майка ѝ, ще чуете първият разговор, в който Нети казва на Петко, че е негова дъщеря, ще видите Нети такава, каквато никога не е била - цялостна! ЗАВЪРШЕНА! ЗНАЕЩА И УСЕЩАЩА НАИСТИНА КОЯ Е! Една история за любовта, изпитанията, грешките, прошката и мъдростта... Бъдете с нас! Ще плачем много, ще се прочистим, и някак ще се възвисим заедно! На Цветница, 12 април, 11 часа, Би Ти Ви. Записахме предаването преди няколко дни, в карантинено време... Но се прегърнахме по-силно от всякога... Защото я обикнахме, по истински! А любовта е по-силна от страха! По-силна е", написа водещата във Фейсбук.

Четете още: Селена Гомес - от живот в нищета до милионерка!