Автор
Woman.bg

Невероятната история на Филип, който мина под дъгата и стана Анджелина

Тежък грим, силиконови гърди и надути устни – запознайте се с Анджелина, но не Джоли. Историята на 21-годишния Филип определено ще ви шокира. Едва 6-годишен той разбира, че не е като останалите момчета.


Като ученик е бил подложен на постоянен тормоз. Филип живее в истински ад: често е пребиван жестоко от съучениците си. Горните му зъби са избити и затова сега са заменени с изкуствени. Родителите му го завеждат на сексолог, защото се притеснявали, че е гей. Лекарят обаче разпознал транссексуални признаци в момчето.


Като тийнейджър Филип мечтае да се превърне в жена. Пуска си по-дълга коса, започва да се гримира и да облича женски дрехи.

Когато става пълнолетен, се подлага на 3 операции за смяна на пола, а по-късно хирурзи напълно отстраняват половия му член и му слагат силиконов бюст.

И Филип се превръща в Анджелина. Днес тя учи в Техническия университет в София, където е изключително популярна. Профилът ѝ във Фейсбук е следен от над 10000 почитатели.

Трансджендърът често споделя колажи от Преди и Сега. Мнозина му се възхищават, а според други Филип е грешка на природата.


„Искам само да знаете, че никога не ме е било срам от миналото ми, нито пък съм крила стари снимки! Свободни сте да ме наричате пластмасова, изрод, изкуствена, психопат и прочие, но не забравяйте, че зад всичко това се крие колко много се боите от това, че ви превъзхождам! Има за какво да се боите, така е, особено момичетата, които всячески се стараят да отлепят погледите на гаджетата си от мен, но спокойно вашите приятели не изкарват достатъчно, за да си ме позволят! Те не заслужават жена като мен, защото аз не съм просто жена, аз съм изкуство", написа под един колаж Анджелина.

Четете още: Одобрявате ли: Victoria's Secret наеха трансджендър модел?