Чаровната Милица Гладнишка е успяла да свали завидните 25 килограма. Това призна самата актриса на сцената на шоуто, в което я гледаме всеки понеделник - „Като две капки вода”.

На въпрос на водещия - Герасим Георгиев-Геро, дали отслабването се дължи на фитнес, диети или секс, Милица уклончиво отговори - на нито едно от трите.

View post on Instagram
 

Все пак тя призна, че е свалила няколко килограма. Отслабването й се дължи най-вече на забързания ѝ начин на живот.

„Диетата, от която отслабнах, включваше работа в театъра от 10 сутринта до 18 часа вечерта, с една лека почивка за обяд, в която не можеш да се натъпчеш, ядеш само една супа, защото след това се връщаш да крещиш, да се търкаляш по сцената. Вечер сме много изморени, пием по една бира и лягаме и така два месеца”, даде рецептата си Милица Гладнишка.

View post on Instagram
 

В следващите дни за Милица пак се очертава натоварен график, въпреки пандемията, пише "Марица". Актрисата подготвя проект с Ненчо Балабанов и Русенската опера.

Предстоят усилени репетиции. „Между „Капките” ще тичам до Русе, но пък аз толкова обичам да карам кола. Нямам търпение. Понякога обикалям сама така нощем улиците, само и само да карам”, разкри Милица Гладнишка.