Невероятно! Вижте как изглежда майката на Лолита на Гришо - като сестри са!

25 април 2021 | 07:30
6881
5
Инстаграм, Getty images
5

Лолита Османова - приятелката на Григор Димитров, засипа майка си с честитки за рождения ѝ ден. "Честит празник, мамче. Ти си най-добрият ми приятел. Днес е най-хубавият ден на света, а ти си най-красивата", написа в Инстаграм 27-годишната рускиня. От споделеното става ясно, че купонът е бил в Монако, пише "Марица".
 

За Карина, майката на Османова, е известно, че е арменка и преди 7 г. дарява красавицата с по-малка сестричка на име Саломея.

На снимката в Инстаграм тя изглежда като по-голямата сестра на Лолита.

Самият Гришо пък бил доста близък със семейство Османови.

Родната звезда на тениса дори гостувал на семейството в разкошния апартамент край океана по време на дългия си престой в Маями през март, където участва на турнир "Мастърс".
 

Още по темата

Коментари

5 Грета Иванова
  25 април 2021 | 09:27 отговор
 

Един зет харесвал тъщата си и не знаел как да си поиска. Ведбъж се престрашил и и казал:бабо решил съм да чукам дядото. Бабата му отговорила: зетко чула съм че зетьовете правят секс със тъщите си, но със дядовците за пръв път чувам. Зетя и отвърнал:ти си ми в кърпа вързана затова искам да чукам дядото.

 
4 Петър Терзиев
  25 април 2021 | 09:19 отговор
 

Престъпление ще бъде ако Григор не запълни като агне тази красива жена.Така ще има кръвна връзка със семейството на Лолита и майката ще роди красиво бебе.

 
3 Джесика Иванова
  25 април 2021 | 09:01 отговор
 

Гриша Лолита ти е в кърпа вързана, затова направи пълна програма с майката и да я забремениш. Дали ще бъде братче или сестриче на Лолита, важното е че ще бъде красиво дете. Хубавата майка трябва да я направиш щастлива и да те обича.Тя ще бъде мост на приятелство и добри отношения на семейството на Лолита с Григор.

 
2 Георги Зойн
  25 април 2021 | 08:50 отговор
 

Майката на Лолита е хубава жена и Гришо трябва да я използва като резервна гума на кола в секса. Тази жена е родена само за любов. Гришо може да и направи братче за Лолита.

 
1
  25 април 2021 | 07:47 отговор
 

А тоя с присадената коса до нея ?!

 

Добави Коментар

Най-четени