Независимо момиче: Мари на Гала показа неподозиран талант (видео)

02 февруари 2023 | 11:45
4103
1
снимки: Instagram
1

Мари Константин е истинско вдъхновение за дамите и определено е наследила това си качество от звездната си майка - Гала. Наследницата на легендарната водеща обаче е насочила усилието си да стигне до по-широка аудитория в социалните мрежи. 

Красавицата обича често да споделя любопитни моменти от всекидневието си в Инстаграм и дори неведнъж е посочвала външните си недостатъци, за да вдъхне увереност на жените, които се борят с различни несъвършенства. Защото макар и да различаваме, в едно всички си приличаме - прикриваме това, което не ни харесва и никога не говорим за него. Е, Мари упорито се опитва да се пребори с табутата и да зачеркне общоприетите идеали. 

От вчера пък се е заела със задачата да показва всеки ден в рамките на месец февруари какви грижи полага сама за себе си. И разбира се, започна с маникюра, но вместо да посети някой от морето от професионалисти в сферата, Мари се е обзавела с необходимите продукти, инструменти и дори лампа за гел лак. Трябва да признаем - от видеото забелязахме, че се справя много добре.

"Този месец го посвещавам на грижата за себе си. Малки неща, които винаги ме карат да се чувствам добре. Може някои да са глезотии, други да са важни за здравето, а трети да са просто неща, без които не може- това ще са моите 28 days of wellness", сподели Мари към видеото

Четете още: Леле, каква жена! Яна на Петко Димитров показа, че е не само красива, но и супер домакиня


Още по темата

Коментари

1 Леля
  06 февруари 2023 | 05:44 отговор
 

Е тая е по зле от дъртата Гала.Некадърница!

 

Добави Коментар

Най-четени