Днес сексапилното миньонче Николета Лозанова навършва Христова възраст - 33 г. и нейният любим, Ники Михайлов, не пропусна да я поздрави за празника.

Въпреки че със сигурност той пръв ѝ е честитил рождения ден на живо, вероятно още снощи, футболистът реши да отправи пожеланията си към нея и в социалните мрежи.

"Честит Рожден Ден, Мишинко. Да си ми жива и здрава, това е най-важното. Все така лъчезарна и усмихната. Да постигаш свойте мечти лесно и безпроблемно. За всичко друго имаш мен и твоето семейство, които те обичаме много и безрезервно, и те подкрепяме във всичко. Sweet 33 Baby Love you 4 ever”, написа спортистът към много красив и горещ кадър на Николета.

View post on Instagram
 


Припомняме ви, че звездната двойка прекара последните 2 седмици под карантина, тъй като Ники Михайлов беше заразен с Ковид-19. Той успя да пребори вируса на домашно лечение, докато Ни Ло остана напълно здрава. Но тъй като двамата живеят заедно, се наложи и миньончето да бъде под карантина.

В момента дъщерята на Николета, Никол, е при баща си Валери Божинов и вероятно Лозанова ще прекара рождения си ден романтично, единствено с любимия си.

View post on Instagram
 

Четете още: Райна намекна за сватба - кой е щастливецът?