Ни Ло и любимият ѝ обикалят гръцките острови с яхта (Видео)

Николета Лозанова и половинката ѝ - вратарят на националния отбор на България по футбол Николай Михайлов, разпускат на екзотична почивка в Гърция.

Двамата са на Миконос и обикалят гръцките острови с яхта. Това разбираме от видео клипчето, което Ни Ло е споделила на профила си в Инстаграм. На него се вижда как брюнетката събира тен на предната палуба на плавателния съд, докато спортистът води разговор по телефона си.

View post on Instagram
 

Да припомним, че само преди броени дни бившата плеймейтка публикува снимки как слиза от хеликоптер, с който е била на въздушна разходка.

View post on Instagram
 

Допреди няколко дни Михайлов игра за националния ни отбор в Лигата на нациите в Грузия. Това удължи сезона за вратаря, поради което той бе награден от треньора си при „сините“ Станимир Стоилов с няколко дни повече за отдих.

Двамата с Николета често намират време за релакс, като отскачат до някоя и друга екзотична дестинация. Преди месец двойката бе в Италия, в кратката пауза между края на футболното първенство на България и лагера на националния отбор за Лигата на нациите.

View post on Instagram
 

Четете още: Ни Ло вдигна адреналина на пилот (снимка)