Ако трябва да опишем Николета Лозанова с две думи, те биха били - фатална изкусителка! А профилите ѝ в социалната мрежа го доказват на сто процента. Плеймейтката, която толкова години наред никога не излиза от форма и с времето става все по-секси, не спира да радва последователите си с горещи кадри от екзотични кътчета.

Този път обаче Ни Ло е удвоила дозата сексапил в профила си, като публикува няколко снимки със сестра си Велина, която съвсем не ѝ отстъпва по красота. По-голямата сестра на плеймейтката обаче предпочита да страни от медийното внимание и се е отдала на майчинството. Но когато двете дами се появят заедно в някой изкусителен кадър, не можем да останем безразлични.

View post on Instagram
 

Явно Велина и Николета в момента са заедно на почивка, но са наша изненада мястото не е някоя далечна дестинация, а комплекс край Разлог. На снимката виждаме как двете секси сестри се пекат по монокини и гордо показват перфектните си тела. В момента публикацията има над 15 хил. харесвания, а вероятно господата, които следват Ни Ло в социалните мрежи дълго ще помнят този кадър.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че това съвсем не е първият път, в който плеймейтката показва сестра си. Миналата година двете отново взривиха мрежата, като споделиха общ кадър, отново по монокини, но от Бодрум.

View post on Instagram
 

Четете още: Джулиана Гани побърка мъжете с тази снимка от Барселона