Ни Ло ни показа, че всички сме равни: застана до мъж по жартиери и токчета (снимки)

10 юни 2021 | 16:00
13289
7
Снимки: Instagram
7

Нова черно-бяла фотосесия е повод за поредната противоречива реакция, която Николета Лозанова предизвика сред последователите си в Инстаграм.

За да изрази позицията си към хората с различна от нормалната полова ориентация, плеймейтката се снима за юнското издание на HALF Magazine, посветено на прайда. С това тя става първата жена, украсила с лика си корицата на списанието.


На фотосите Ни Ло е с мъжки костюм и къса прическа. На един от кадрите тя позира до мъжки модел, нахлузил върху слиповете си черни жартиери, и стъпил на обувки на високи токчета.


Със снимките Николета призовава своите почитатели за подкрепа на различните, за премахване на стигмата и за свобода от предразсъдъци.

"Аз съм човек, който винаги е бил себе си напук на предразсъдъците. Точно затова приех поканата на @h.a.l.f.mag да бъда първата жена на тяхна корица, с която искаме да обърнем представите за нормалното! Нека заедно да премахнем стигмата и да бъдем свободни без предразсъдъци", е написала тя.

Компания на Лозанова на корицата ѝ правят певецът Жоро и моделът Иван Булкин.


Фотосите са дело на е Костадин Кръстев-Коко, а зад проекта стоят още Елиза Попова, Августина Маркова-Тути, Цветомир Горанов, Тодор Сивов, Katerina Nguyen Kate и други. 

 

Четете още: Година след като роди близнаци, Ася Капчикова по-секси от всякога по бански (снимки)

Още по темата

Коментари

7
  10 юни 2021 | 17:41 отговор
 

Как ми се иска да я чукам и да свърша в нея

 
6 СС Лацио
  10 юни 2021 | 17:00 отговор
 

МИЛЯНА ВЪЛЕВА v.s. Naomi кембъл

 
5 СС Лацио
  10 юни 2021 | 16:21 отговор
 

Pitbull - Rain Over Me ft. Marc Anthony

 
4 СС Лацио
  10 юни 2021 | 16:16 отговор
 

МИЛЯНА ВЪЛЕВА - момиченце, че тая чернилка негър маймуна наоми кембъл навремето беше набедена, за ... да няма расизъм. Миляна Велева, момиче, няма как чернилка като наоми кембъл сатана негър африка банан някога да бъде по красив и привлекателен от Ел Макферсън - Тялото. Черното е символ за сатанизъм.

 
3 д-р
  10 юни 2021 | 16:10 отговор
 

Много си зле ако мислиш, че някой ти вярва. Била се бе си ... просто от такива неща си вадиш хляба. За сметка на баламурниците, които ти вярват

 
2 СС Лацио
  10 юни 2021 | 16:08 отговор
 

Синди Кроуфорд

 
 
СС Лацио
10 юни 2021 | 16:09

МИЛЯНА ВЪЛЕВА - момиченце. Синди Кроуфорд

1 СС Лацио
  10 юни 2021 | 16:07 отговор
 

МИЛЯНА ВЪЛЕВА - момиченце. В този свят никога няма да има равни. Щото момиченце аз никога няма как да бъда дейвид бекъм. Черната негър африка сатана банан маймуна наоми кембъл никога няма да бъде Синди Крофорд.

 

Добави Коментар

Най-четени