Ни Ло показа новото си дупе и подпали мрежата (снимка)

19 януари 2022 | 11:04
13831
3
снимки: Instagram
3

Николета Лозанова е от горещите мадами, които винаги знаят как да спечелят интереса на последователите в мрежата, но този път надмина дори самата себе си. 

Плеймейтката съвсем не крие, че преди около месец се е подложила на операция, за да има мечтаното бразилско дупе. В момента фигурата на Ни Ло е перфектна, тъй като задните ѝ части са сочни и стегнати, а е все така слаба и фина.

Секси миньончето споделя, че винаги е била твърде слаба и желанието ѝ да има перфектно оформено седалище я подтикнало да започне тренировки. Но тъй като не била толкова упорита във фитнеса, най-накрая решила да си направи подарък по повод рождения си ден, който беше в началото на декември и да легне под ножа. 

Е, резултатът вече е на лице, а самата Ни Ло неуморно се хвали с него в мрежата. Тя вече сподели няколко кадъра, на които позира така, че да подчертае "новата си придобивка", но последният, който можете да видите тук, направо подпали мъжката аудитория. 

На снимката Лозанова позира по бельо, като набляга основно на задните си части. На кадъра не се вижда дори лицето на плеймейтката, но за сметка на това гледката към новото ѝ дупе зашемети всички, а коментарите, които възхваляват резултата, продължават да валят и до този момент. 

Четете още: Ваня Червенкова изплаши с шокираща изповед (снимки)

Още по темата

Коментари

3 1001 рубли да си забиеш кол в дирника гнидо.
  20 януари 2022 | 11:08 отговор
 

Гнусна гнида-градска тоалетна.

 
2 Пожарникар
  19 януари 2022 | 13:50 отговор
 

Вадим маркуча да й гасим пожара...

 
1 Мрежата
  19 януари 2022 | 13:26 отговор
 

Нищо ми нема, никой не ме е "палил", най-малкото няква дърта грозна мангалска курва.

 

Добави Коментар

Най-четени