Автор
Ева Григорова

Ники Илиев разкри кой го топли нощем

Ники Илиев, който се изявява и като актьор, и като режисьор, разкри как се справя със самотата си след раздялата със Саня Борисова и кой го топли под завивките нощем. Оказва се обаче, че не става въпрос за друга жена. В предаването “На кафе” Ники Илиев сподели, че на моменти, когато си лягат и се гушкат, той усеща кучето си Анджи като гадже.

"Самотата е проблем като цяло. Хората не сме създадени да живеем сами, колкото и това в момента да ми се случва. Макар че живея с кучето си и понякога го усещам като връзка, защото когато си лягам, се гушваме с Анджи като някакви гаджета - все пак и то е живо същество", бе откровен в “На кафе” Илиев.

View post on Instagram
 

Той обаче все пак уточни, че домашният любимец не може да замести жената като партньор. Актьорът сподели още, че самотата не му тежи и се надява този период да отмине.

"Не се оплаквам, напротив чувствам се добре и като човек без любима. Надявам се, че това е период и ще отмине. Но аз вярвам, че човек може да бъде щастлив сам, а когато сте щастливи заедно, вече минаваш на едно друго ниво, което е много по-смислено. Такъв е животът, обичайте това, което ви се случва", каза още Ники Илиев.

View post on Instagram