Футболистът доста шокира феновете си, като призна, че за него отношенията му с певицата дълго време са били за него просто удобни. Както той самият признава, не е гледал особено сериозно на връзката си със звездата, пише eva.bg.

А за брак и семейство поне засега не иска да мисли. „Аз съм на 24 години и искам да направя следващата крачка в кариерата си.“, споделя футболистът. И не крие, че засега не се чувства никак готов да става съпруг и баща.

За отношенията си с Алисия Ники признава, че те са били изключително удобни за него. Самият той не се чувствал наистина обвързан с нея. Връзката им била по-скоро приятелска, а не емоционална. Спортистът призна, че не се е бъркал и в отношенията й със сина й. „Той си има майка, която да го напътства.“, споделя Ники. И допълва, че двамата с малкия Валери са били просто приятели.

Що се отнася до раздялата му с Алисия, два месеца преди да обявят края на връзката си, футболистът признава, че когато тя стане факт, те ще запазят приятелските си отношения. Ники споделя също така че у Алисия харесва най-вече това, че е зряла и знае какво иска, и че е перфектна домакиня.

Четете още: Николета защити Ники