Откакто романтичната приказка между Григор Димитров и Никол Шерцингер приключи, феновете не спират да таят надежди, че някой ден двамата отново ще се съберат. Ето че тези дни имаха повод за радост, тъй като бившите възлюбени бяха в Ню Йорк по едно и също време.

Напоследък Никол публикува няколко снимки от мегаполиса, като подчертава ясно, че се намира именно там. В Ню Йорк бе и Гришо заради участието си в престижния турнир US Open. Това беше причината и почитателите на двамата да бъдат развълнувани, мислейки си, че ще ги видят отново заедно.

View post on Instagram
 


Надеждите обаче бяха бързо заличени, тъй като по всичко личи, че Никол не изявява желание да възпламени отново страстта си с нашия Гришо. Оказа се, че причината тя да се озове в Ню Йорк, е Седмицата на модата. Никол посещава чинно всички ревюта, след което се забавлява на афтърпартитата до зори. В британския таблоид Daily Mail дори се появиха снимки, на които е видимо е прекалила с чашките. На тях тя се крепи за своя приятелка и очевидно е в нетрезво състояние, но отново е красива.



А вие мислите ли, че има шанс двамата с Григор да се съберат отново и харесвахте ли ги като двойка?

Четете още: Меган се прибра в САЩ и избухна в сълзи