Никол и любимият ѝ нагорещиха мрежата със секси кадри от водопад (снимки)

Никол Шерцингер и Том Еванс продължават да плуват смело в морето от любов. Певицата е по-влюбена от всякога, а доказателство за думите ни са многобройните ѝ публикации в социалните мрежи, в които често споделя чувствата си към любимия. Една от последните е по случай рождения ден на Том.

Двамата са решили да отбележат празника с поредна екзотична почивка, а Никол не пропусна да сподели горещи кадри от щастливия ден. На един от тях двамата са се прегърнали на плажа на фона на приказна дъга, а към снимката Шерцингер пише:

View post on Instagram
 

"Точно хванахме края на дъгата. Но дори и тя се появи, за да празнуваме заедно. Честит рожден ден, обичам те, скъпи!"

На едно от сторитата от рождения ден на Том, Никол показа и как двамата обядват на метри от океана, наслаждавайки се на любовта и красивата гледка.

Два дни по-късно тържеството за влюбените гълъбчета на спира, като този път двойката показа как плува в красив хавайски водопад:

View post on Instagram
 

Шерцингер публикува няколко приказни снимки, на които виждаме, че е заложила на бял бански, а този цвят подчертава отлично шоколадовия ѝ тен. На някои от снимките певицата показва и някои от любимите си йога пози.

View post on Instagram
 

По всичко личи, че за Никол Том не е поредният красавец, който се появява за малко в живота ѝ, преди време дори се носеха слухове, че двамата вече работят и за бебе. Междувременно стана ясно, че звездната двойка е в процес на закупуване на нов общ дом в Лондон.

Четете още: Деси Слава стана арабска принцеса в Дубай