Автор
Woman.bg

Никол на Гришо спасява заблудени костенурки

Докато обикновените хора масово се радват на лятото от работните си места, Никол Шерцингер, както и редица други звезди, обикалят разни екзотични местенца и събират тен. Разбира се, тя не спира да споделя снимки в Инстаграм, за да държи в течение милионите си последователи как върви почивката ѝ.

Красавицата, която успя да спечели сърцето на Григор Димитров, в момента е на остров Капри, където се е отдала на разходки с яхта и събиране на слънчеви лъчи. Това съвсем не означава обаче, че световните проблеми не мъчат душата ѝ, напротив. Вчера тя реши да повдигне един изключително наболял въпрос, а именно замърсяването на океаните и използването на пластмаса. 40-годишната Никол публикува кадър, на който държи найлонова торбичка и призовава да не убиваме представителите на морския свят:

View post on Instagram
 


„В Америка ние изхвърляме 100 милиарда найлонови торбички годишно! Нужна е само 1, за да убие подводна костенурка, която я е объркала за медуза. Подкрепяйте кампаниите за разчистването на океаните. Не се нуждаете от найлонови торбички, пластмасови сламки и бутилки. Нека да спасим прекрасните ни океани! Светът се променя от примера, който даваме!“, пише тя.

Не бихме могли да пропуснем да отбележим и факта, че Никол изглежда отлично в свежия си жълт бански. Вчера певицата сподели размислите си и по темата за начина, по който изглежда тялото ѝ в момента. Признава, че сега се е отдала на заслужена почивка, защото се е потрудила здраво във фитнеса.

View post on Instagram
 


„Преди години твърде много се притеснявах за фигурата си и сега продължавам да го правя. Животът е кратък. Осъзнах, че вече съм пораснала и трябва да приемам себе си и тялото си, както и да изглежда то. Работих много здраво за него във фитнеса и в момента мисля да не се ограничавам, а да си похапвам паста на едно от най-любимите ми места – Италия!“, признава още Никол.

А вие какво мислите за фигурата на 40-годишната Никол?

Четете още: Разберете каква е била първата работа на Меган