Никол Шерцингер е една от любимките на медиите отвъд Океана.

Тя е главно действащо лице в материалите на повечето таблоиди там, но в продължение на няколко седмици печатните и онлайн издания сякаш бяха забравили за певицата.

Всъщност бе така до вчера, когато Никол отново попадна в центъра на светското внимание. Този път не с професионална изява или заради връзката си с нашата тенис гордост Григор Димитров, а заради кадри, на които изглежда порядъчно почерпена.

Папараците в Холивуд изловиха Шерцингер на излизане от известен местен нощен клуб с доста примрежен поглед. Въпросните кадри бързо обиколиха вестниците, списанията и интернет сайтовете и предизвикаха вълна от коментари, обединяващи се около тезата, че Никол солидно се е почерпила.

Четете още: Вижте Виктория Бекъм пияна



Припомняме ви, че това не е първият път, когато обвиняват Никол, че е прекалила с надигането на чашката.

Края на миналата година Никол Шерцингер беше обвинена, че се е появила пияна на финала на британското издание на X Factor.

Приятелката на Гришо, която по време на риалитито беше ментор на победителя Мат Тери, се държеше на моменти абсолютно неадекватно и на няколко пъти изпадаше в истеричен смях.

В един момент Шерцингер изпадна в такава дива радост за Тери, че останалите съдии, сред които Саймън Кауъл, буквално изглеждаха шокирани.

В добавка на това, докато излизаше на сцената, тя се спъна в дългата си до земята рокля и щеше да падне, ако не бяха колегите й от журито, които я придържаха.