Никол Шерцингер вдигна бедра във въздуха и сложи пръстен от българин

Никол Шерцингер може и отдавна да не е на 20, но страхотното ѝ тяло не отстъпва по нищо дори и на тийнейджърките. Певицата е истински гуру във фитнеса, а също и в йогата. Тя често обича да радва милионите си последователи, снимайки се в предизвикателни пози и по оскъдно облекло.

Ние с интерес следим всяка нейна публикация, а една от последните е направо главозамайваща. Сигурно и самата Никол ще се съгласи с нас. Вчера тя показа едно от йога упражненията, които прави често, а то включва стойка с краката нагоре. Всъщност, трудно ни е да го опишем с прости думи, така че ви предлагаме направо да видите:

View post on Instagram
 

Облечена в спортен екип Никол изглежда абсолютно готова да се справи с предизвикателствата на новата седмица и отново да отвее феновете си с поредната доза сексапил и пластичност. В друг кадър певицата показа и как медитира. Тя сподели и каква е нейната мантра за успешна седмица:

"Аз съм Любов...Аз съм благодарна, грижовна и кипяща от енергия! Аз съм смела, щедра и благословена! Неспирна. Будна. Състрадателна. Готова за приключения. Развиваща се. Аз съм божествена. Аз съм АЗ."

Говори се, че Никол вече работи за бебе с настоящия си приятел Том Еванс. Любовта им датира от твърде скоро, по-малко от година, но явно са готови за тази толкова сериозна крачка.

И макар нашият Григор отдавна да не е част от живота на Шерцингер, тя не се отказва от българското. Съвсем наскоро красавицата засия в шоуто "Маскираният певец", в което вече за втора година е жури, с пръстен от български дизайнери. Впечатляващият бляскав пръстен, който можете да видите на ръката ѝ, е от марката On Aura Tout Vu, зад която стоят българските дизайнери Ясен Самуилов и Ливия Стоянова.

Никол бе избрала бижуто за акцент към провокативен бял гащеризон с къса дължина и дълги, пищни ръкави. Другите аксесоари към ефектната визия са бляскави тъмни очила с камъни и обеци с перли. Самият Ясен Самуилов се похвали, че Никол е избрала тяхно бижу за тази си визия.

Четете още: Галена изпоти мрежата с тези снимки

View post on Instagram