Автор
Woman.bg

Николета - юбилейна 50-та бройка в списъка на Валери

Най-актуалната Miss Playmate в българското светско пространство - Николета Лозанова е юбилейната петдесета бройка в леглото на Валери Божинов.

Или поне такива са признанията на самия футболист, който макар в момента да изглежда по-скоро като "мъж под чехъл", преди това бил известен като голям женкар.

Още от ранните си тийнейджърски години до мига, в който стана баща на момченце от фолк дивата Алисия, Валери честичко сменял дамите до себе си. Самият той твърди, че най-активен сексуално е бил още като юноша, когато изгряваше звездата му в Лече.

В тези години Божинов бил като магнит за местните девойки заради добрите си изяви в местния тим и както сам признава "грабел с пълни шепи от живота", като именно тамошна красавица му била и първата жена. След като преминава във Фиорентина, също не страдал от липса на внимание от страна на нежния пол. Във Флоренция закръгля бройката на "опознатите" хубавици на 15, по-късно приютил в леглото си и няколко фенки, докато играел под наем в Ювентус.

Най-любопитното обаче е, че нападателят, който от малък обичал да си записва бройките "черно на бяло", дори и не крие, че е изневерявал многократно на Алисия, докато са били заедно. Валери е "кривнал от правия път" с около 10 момичета за този период, като вероятно сред тях е и друга плеймейтка Златка Райкова, с която се бе забъркал преди време.

След като се залюбва с Николета Лозанова обаче, е категоричен, че е станал мъж за пример, припомня Blitz. Остава ни да добавим единствено – докога?! Все пак не всеки може да се похвали с подобна сексуална мощ…