Автор
Woman.bg

Николета боядисва косата на дъщеря си (снимки)

Николета Лозанова хвърли в потрес майките в България с решението си да боядиса косата на невръстната си дъщеричка Никол.

Водещата на "Папараци" явно смята, че изборът ѝ да потопи в червени нюанси косата на детето си е достоен за гордост, защото реши да качи колаж от снимки, на които се вижда как момиченцето, което след броени дни ще навърши 4 годинки, седи мирно и кротко във фризьорския салон, докато му боядисват косата, забеляза Всеки ден.

Съдейки по снимките, които бившата плеймейтка качва на дъщеря си, тя не само ѝ боядисва косата, но и често я изправя или къдри, защото на много снимки Никол е с идеално права коса или пък с букли, които си личи, че не са естествени.

Онлайн потребителите не се сдържаха и коментираха, че Николета явно се радва, че Никол Божинова върви по нейните стъпки и след години сигурно няма да излиза от разкрасителните студиа и фризьорски салони.

"Ужас! Николета, спри се! Ще съсипеш детето... още преди да е влязло в тийнейджърска възраст", хокат я разярени майки, които не могат да проумеят с кой акъл НиЛо подлага наследничката си на такива процедури.