Автор
Woman.bg

Николета Лозанова: Не харесвам тази абсурдна мода с подути устни

- Николета, имаш ли тайна за разкрасяване?

- Цялата ми козметика за лице и тяло е на Chanel. Имам много чувствителна кожа, затова използвам силно хидратиращ лосион за тяло и дневен крем. Пробвала съм различни марки, но установих, че продуктите на Chanel пасват най-добре на моя тип кожа, правят я мека и влажна. А и предвид чувствителността й , я успокояват.

- Коя е любимата ти козметична процедура?


- Експериментатор съм, особено що се отнася до козметичните процедури, които освежават лицето и тялото. Терапиите с грозде, с шоколад са така ароматни и отпускащи. Действието им е наистина чудодейно за кожата. Често правя дълбоко хидратиращи терапии за лице и тяло – харесвам кислородната. А ваната с мляко си е направо божествен подарък.

- А най-екзотичният масаж, който си пробвала?


- Наскоро открих масажите с вулканични камъни. Много ми харесват. Често се отдавам на глезотии като турска баня, сауна, контрастни душове, вибросауна с аромотерапия. Мисля, че всеки трябва да отделя време веднъж седмично за такъв тип релакс. Нямам определен любим масаж или СПА процедура – обичам ги всички. През деня, когато нямам снимки или други ангажименти, ходя без грим, но винаги слагам овлажняващ крем и гланц за устни.

- На строга диета или на спорт разчиташ, за да поддържаш тялото си във форма?


- Рядко спортувам, диети също не спазвам. Предвид моя начин на живот хранителна добавка за отслабване е най-добрият вариант. Затова и се ентусиазирах за новия продукт NiLo Slim, който идеално се вписва в ежедневието и отговаря на динамиката в работата ми. С тези капсули мога да хапвам, каквото си поискам, с тях апетитът се балансира - сита съм и ям по-малко. Защото добавката действа така - дава усещане за ситост.



- Не пазиш диета, а има ли „забранени” за теб храни?


- Обичам да си хапвам, никога не съм се лишавала от храна. Опитвам се да консумирам повече плодове, зеленчуци, които са богати на витамини и полезни минерали.

- Каза, че не спортуваш редовно, а когато влезеш във фитнес залата, с какво се занимаваш?

- Действително не спортувам активно. Във фитнес залата предпочитам пътеката. Обикновено 50 минути са ми достатъчни. Като за по-голям ефект на всеки 5 минути сменям скоростта и наклона.

- Какво е отношението ти към пластичните операции – силикон, увеличаване на устните?


- Приемам ги. Не е тайна, че съм си увеличила гърдите. Мисля обаче, че със силикона в устните много се прекалява. Не харесвам тази абсурдна мода с подути устни. Особено когато става дума за млади момичета. При мен все пак професията го наложи.

Източник: в. "Монитор"