Николета Лозанова прекарала тежко Ковид. Едва не влязла в болница заради задух

Николета Лозанова даде първото си емоционално интервю пред "Блиц", след като успя да се пребори с коварния Ковид-19.

Пред репортер на изданието сексапилната брюнетка, която на 6 декември е именичка, признава, че, попадайки в лапите на коронавируса, е минала през кошмарен период.

View post on Instagram
 


По думите ѝ заболяването при нея протекло много тежко. "Бях 20 дни на антибиотик. Няколко пъти дори обмислях дали не е по-добре да ме приемат в болница. Имаше дни, в които не можех да стана от леглото, нямах сили да говоря с никой, получавах задух, дишах трудно… По всяка вероятност съм се заразила от Николай, но при него нещата се развиха доста леко. Колкото до това дали съм спокойна, че вече съм от отбора на оздравелите, не мисля че е така… Все още ме е страх да не се заразя повторно", разказва пред медията плеймейтката.

View post on Instagram
 


На въпроса как е отбелязала 33-тия си рожден ден, който бе на 30 ноември, НиЛо не скри факта, че е останала особено очарована от подаръка на любимия си – футболния вратар Ники Михайлов. "Ще кажа само, че този път надмина себе си. В един момент се замислих, колко време е планирал всичко и колко хора са замесени и защо не съм го усетила. А тортата с „мишинки“ направо ме изуми. Много ме трогна", разкрива тя.

View post on Instagram
 


По повод имения си ден пък красавицата споделя, че няма нищо по-хубаво от това да прекараш празника с най-скъпите си хора, особено когато всички у дома са именици. "Събираме се с най-близките ни приятели, вечеряме и просто прекарваме една красива вечер, с много смях и разговори. Просто подаръците са по три, защото сме Николай, Никол и Николета."

За Коледа и Нова година пък Лозанова признава, че възнамерява да избяга от зимата у нас в някоя далечна, топла и екзотична дестинация.

Четете още: Николета Лозанова шашна мрежата с гола снимка