Николета Лозанова, която познаваме като брюнетка, пословична с тъмния цвят на косата си, направи смел завой в избора на нова гама за косата си. Плеймейтката доказа, че резките промени във външния ѝ вид по никакъв начин не могат да я изплашат.

Новата си външност съблазнителката дължи на коафьора на звездите Венелин Кондаков, който лично се похвали с постижението си със снимки в социалните мрежи.

View post on Instagram
 

От своя страна пък Николета споделила, че процедурата до постигане на пепеляворусия нюанс не е била никак лека и е отнела няколко часа на прословутия фризьор. Тя също побърза да сподели кадри с русата си коса, а на един от тях написа: "Life is too short to have boring hair".

View post on Instagram
 

"Това е нейният цвят! Супер е, много ѝ отива", гласи един от многото положителни коментари от почитатели на НиЛо. Не липсват и фенки, които веднага изявиха желание и те да запишат час при Кондаков.

Не всички обаче посрещнаха промяната в стайлинга на Николета с радост и възторг. „Не ми харесва точно този цвят, губи се брюнетският ти чар“, изразява мнението последователка на моделката.

Всъщност Лозанова не за първи път преминава в отбора на блондинките. Експерименти с косата си красавицата е правела и друг път през годините, оставяйки се отново в ръцете на Венелин. Така например през 2015 г. тогава все още г-жа Божинова изсветли косата си, залагайки на доскоро популярния омбре стил.

Снимка: Facebook

А вие, как мислите - отива ли ѝ на Николета новият цвят на косата?

Четете още: Уоу! Николета със страхотен жест към Алисия