Валери Божинов е "докаран до банкрут" от половинката си Николета Лозанова.

Скандалната двойка живее от няколко месеца в Италия, но според информациите нападателят на Парма едва смогвал на прищевките на своята приятелка.

Само до момента красавицата е пръснала над 100 000 евро. Дори заплатата на футболист като Божинов не му стига доникъде, съобщава в. "Контра".

Националът, който си навлече много главоболия, зарязвайки Алисия и сина им Валери-младши, се видял в чудо от широките пръсти, които имала новата му любов. Плеймейтката обича да пазарува и затова на ден отивали по минимум 500 евро, голяма част от които за дрехи, които се обличали по един път и след това били забравяни в гардероба. Екзотичната им почивка на Малдивите пък се оказала буквално златна за Божинов. Там двамата хвърляли по около 3000 евро на ден.



Междувременно се разбра, че Ники и Валери ще посрещнат Деня на влюбените - 14 февруари, в Парма. Първоначално се говореше, че двамата отново могат да заминат на далечна дестинация, но професионалните ангажименти на нападателя ги спират. "Николета е на върха на щастието. Очите й направо блестят!", коментират запознати.

Звездни двойки: Николета Лозанова и Валери Божинов (Галерия)