Николета Лозанова проговори за тайни от личния си живот в чат с фенове в инстаграм, какъвто досега не е провеждала. Очаквано най-много въпроси почитателките й зададоха относно външния й вид, а плеймейтката детайлно ги информира за любимия си фризьор и маникюрист. Тя призна, че има 375 кубика в гърдите си, които правила при едни от най-известните пластични хирурзи на София, но отрече да е ремонтирала носа си. Уголемила е и устните си.

Лозанова разкри още, че е изневерява, но самата тя не била ревнива, а по –скоро обидчива. На себе си обаче никога не би изневерила. Нарече бившия си съпруг Валери Божинов „най-добрият човек” в същия ден, в който тръгнаха слухове, че той се разделил с приятелката си Биляна Дол. Една от най-успешните победителки в конкурса на "Плейбой" не спести критики към сегашните плеймейтки, „които инвестирали в себе си, но нямали харизма”. Завистта на другите я мотивирала да бъде все по-борбена и успяла.


Страстната пътешественичка определи Бали като любимата си дестинация и обясни, че планира пътуване в Кения. Наскоро тя бе в Турция на кратка почивка заедно с любимия си Ники Михайлов.

Четете още: Николета без Ники на рождения му ден