Плеймейтката Николета Лозанова се е заканила да сложи край на успеха на Венета Райкова като водеща.

Вчера стана ясно, че от 5-ти октомври ще започне първото предаване на тъмнокосата красавица, което ще се върти в ефира на ТВ7 и ще носи името„Поверително от NL“.

Шоуто ще се излъчва всяка събота от 22:00 часа - факт, който неизбежно ще превърне предаването на Николета в заплашителна конкуренция на "Горещо".

Четете още: Николета Лозанова разкрива тайните на хайлайфа

Типично в свой стил и този път манекенката не пропусна да се закани на конкуренцията. Николета е 100% сигурна, че ще свали Райкова от ефир, тъй като всички в съботната вечер ще предпочетат „Поверително от NL”.

Четете още: Николета се подигра с журналисти

Плеймейтката дори се погрижи в аванс да гарантира бъдещата си голямата аудитория – тя съобщи, че само в новия си проект ще разкрие истината за отношенията си с Валери Божинов, пише hotarena.net.

„Разни руси журналистки могат само да ми дишат прахта! 28-ми септември е последният ден, в който Венетка може да се хвали с високия си рейтинг. След това с хвалбите започвам аз! „Горещо“ се изтърка, дойде моят час!“, споделила плеймейтката на дружките си.

Четете още: Венета Райкова: И на 40 г се чувствам първолаче!

Четете още: Венета изригна: Разберете истината за Николета и Валери!

Но нека да се върнем към предисторията. „По-добре късно, отколкото никога“ – е мотото, към което се придържа Лозанова. Тя е решила да накара Райкова да си плати за унижението, което й нанесе в „Горещо“.

Русокосата водеща си позволи да навлезе прекалено навътре в личното пространство на плеймейтката, без да се уповава на факти, споделени директно от Николета, а на слухове.

Четете още: Моника Валериева: Венета Райкова е злобна и си измисля