Нина Добрев и любимият ѝ нажежиха страстите с целувка насред океана

Определено това лято за Нина Добрев е едно от най-горещите в живота ѝ. Актрисата с български корени, нашумяла с ролята си в култовия сериал „Дневниците на вампира“, е във вихъра на щастието.

Тя и настоящата ѝ половинка – трикратния олимпийски шампион в сноуборда – Шон Уайт, преживяват разтапящи мигове по време на романтичната им почивка в Мексико.

View post on Instagram
 

Слуховете, че двамата имат връзка, обиколиха медиите още през март тази година. Едва през месец май двамата я направиха публично достояние, след като Добрев сподели на профила си в Инстаграм как тя, заради социалната дистанция, подстригва в домашни условия спортиста.

Към днешна дата вече двамата изобщо не крият отношенията си, а още по-малко - интимните си жестове един към друг. И това го доказват папарашки снимки, направени в приказния крайбрежен град Тулум, намиращ се в Югоизточно Мексико, обхващащ развалините на някогашен град на маите. На изображенията, заснети на лазурния бряг на Карибско море, носещ името плаж "Рай", брюнетката и любимият ѝ се наслаждават на всяка секунда, която прекарват заедно, а щастието е ясно изписано по лицата им.
Двамата са толкова влюбени, че фотограф дори е заснел страстната им целувка насред океана.

Колаж: Woman.bg

Нина е заложила на оранжев цял бански на стойност 148 британски паунда от марката "L*Space". Плажната ѝ визия е допълнена от слънчеви очила с кръгли стъкла, чийто цвят кореспондира на облеклото ѝ, както и от чифт обеци тип "халки".

"Двамата си отиват много като двойка, тъй като са хора със свободен дух. Чувстват се комфортно един с друг, а освен това се подкрепят на професионално ниво. Имаха късмет, че прекараха карантината заедно, което особено много ги сближи", споделя източник пред Us Weekly.

View post on Instagram
 

Четете още: Нина Добрев се пече в Мексико? Не, в задния си двор!