Автор
Woman.bg

Нина Добрев: Не съм българка. Канадка съм (Видео)

По покана на сп. Vanity Fair актрисата с български корени Нина Добрев и колегата ѝ от филма Lucky Day – Люк Брейди, се подложиха на детектор на лъжата.

В него двете звезди се обстрелват взаимно с любопитни въпроси, свързани с личния им живот.

View post on Instagram
 


На един от тях актрисата безапелационно отговаря, че се чувства канадка, а не българка. Добрев обосновава отговора си с това, че е родена в България и че е заминала за Канада с родителите си едва на 2-годишна възраст – основателна причина да възприема себе си като канадка.

Нина не крие също така, че ѝ се е случвало в един или друг момент, по време на работата ѝ на снимачната площадка, да е изпускала нервите си и да си е позволявала да повишава тон на колеги.


Актрисата признава още, че постоянно влиза в Google, за да провери какво пишат за нея, както и че във всеки един момент знае много добре колко е броят на последователите ѝ в социалните мрежи.

Звездата не крие и това, че е отказвала на свои фенове да се снимат с нея в напрегнати ситуации, когато много е бързала. Научаваме и че неведнъж ѝ се е случвало да се преструва, че не е Нина Добрев.

Твърди, че никога не би се върнала в продължение на „Дневниците на вампира“ заради препускащото време и годините, които е понатрупала.

Отрича да е влизала в ролева секс игра като вампир, но признава, че ѝ се е случвало по време на любовен акт да позахапва тук-там нежно партньора си.

Четете още: Мъжете в живота на Нина Добрев (СНИМКИ)