Най-успешната българка в Холивуд Нина Добрев отново влиза в ролята на любимата на двама вампира.

Преди 4 дни започнаха снимките на хитовия сериал “Дневниците на вампира” (Vampire's Diary-2) , където българката изпълнява главната роля на Елена Гилбърт, съобщава "Труд”. Екипът снима в Атланта, за да стартира през есента втория сезон на сериала.

Героинята на Нина ще покаже няколко нови лица и очевидно ще се поизцапа с кръв. Тя вече не е наивното добро момиче, за чиято чиста душа се борят двама братя вампири - актьорите Пол Уесли (Стефан) и Йън Сомърхолдър (Деймън) в първия сезон на сагата.

Нина Добрев написа в социалната мрежа Twitter: “Ще работя много здраво, може да изгубя много сън и кръв. И ще взема много кръв. Мнооооого кръв!” Сериалът ще върви по американската телевизия CW и канадската CTV и е очакваното събитие за младата аудитория в Северна Америка.

“Дневниците на вампира” превърна хубавата българка в една от сниманите холивудски звезди през последните 6 месеца, зорко следвана от папараци и охрана, където се появи.

Преди няколко месеца се засушиса, че Нина комай не е само в професионални отношения с колегата си Йън Сомърхолдър. Двамата се появиха влюбени и щастливи на мач на “Лейкърс”, събитие, което нямаше нищо общо със сериала. Пиарите на Нина отказват коментари относно нейната сърдечна тръпка, за да държат в напрежение почитателите й в Америка.