Тази година се оказа една от най-тежките в историята на кралското семейство и със сигурност кралица Елизабет нетърпеливо очаква да я изпрати. Неприятностите обаче продължават и в последните дни от 2021-ва, като случаят с принц Андрю и делото, което се води срещу него за изнасилване, търпи нов обрат.

Адвокатът, който представлява жертвата на сексуалното насилие, призовава Меган Маркъл да свидетелства по делото, тъй като можело да се разчита, че тя е единственият човек, който ще каже истината. И защото дълго време е била близо до принц Андрю и е била свидетел на много неща, които той е правил.

"Поради предишния си близък контакт с обвиняемия, е възможно Меган да има информация за това какво е правил, включително и самата тя да е видяла нещо", заявява адвокатът.

Вирджиния Дуфре обвинява принц Андрю в изнасилване, а херцогинята на Съсекс покривала трите причини, заради които може да бъде призована като свидетел по делото. И по този начин определено ще забие и последния пирон в ковчега на добрите си отношения с кралското семейство. А освен това, знаем че Меган няма задръжки и едва ли би премълчала, ако е била свидетел на нередности в живота на принц Андрю.

Адвокатът споделя още, че херцогинята на Съсекс е само един от хората, за които все още се обсъжда дали да бъдат призовани като свидетели.

За момента принц Андрю отрича обвиненията на Вирджиния, която твърди, че е била принудена да прави секс с него, когато е била едва 17-годишна и дори е станал жертва на трафик.

Четете още: Кари, Миранда и Шарлот забиха в земята Тузаря след обвиненията в сексуално насилие