Нова порция скандални записи: Джулиана Гани заяви - откакто се разделихме, либидото ми скочи двойно!

18 ноември 2021 | 09:23
13370
6
Instagram
6

Джулиана Гани и съпругът ѝ Илиян спретнаха истински мини сериал, който цяла България следи със затаен дъх.

Вчера Мис Силикон направи обръщение към своите почитатели в социалните мрежи, уверявайки ги, че никога не се е отказвала от малкия Давид, когото обича страшно много. Припомняме, че преди няколко дни Илиян пусна запис, в който Джулката го заплашва, че ще изпрати сина им в интернат, само и само детето да не бъде с баща си. Сега обаче Гани твърди, че когато човек е ядосан, може да изрече всичко, но в същото време подчерта, сърцето на една майка винаги е свързано с това на нейната рожба.

Джулиана каза още, че на два пъти е ходила до Монтана, за да се види със сина си, така и не успяла да стигне до него. Отново обвинявайки партньора си, с когото са в процес на развод, тя изтъкна, че той отказал да изпълни молбата ѝ. Освен това тя подчерта, че вече е била в прокуратурата, където е пуснала сигнал, че от 18 дни насам не ѝ дават момчето, но и там не е срещнала съдействие по случая. "Малшанс е, че детето остана при него" - казва още тя. 

Вече по традиция отговорът от Илиян не закъсня и той пусна нова порция записи със съпругата си. 

"Качвам това видео с огромно нежелание! За пореден път мълчанието ми по темата не беше оценено. Не разбирам защо Джулиана държи да публикуваме всичко и да се обясняваме в мрежата, но ето и моето право на отговор спрямо днешните и твърдения! Искам да ви кажа, че нямам намерение да публикувам нищо, освен ако това не се случва с цел да се защитя. Така е и днес! Нямам намерение да кача собственото си дете в ничия кола, а още по-малко с човек, твърдящ 3 седмици по-рано, че катастрофата е съдба и не му пука дали е възможно да се случи“, пише Илиян.

 

„Също така не смятам, че поведението (чуйте записа от 3 ноември) на Джулиана отговаря на нормалното за една майка!

Моля ви, предайте и (защото съм блокиран навсякъде), че за мен е неприятно и не искам да се обясняваме в социалните мрежи. Обяснете и, че никога не тръгнах да я нападам и да публикувам каквото и да било първи! Не искам и да го правя! Още по-малко ми се иска да навлизаме в доказателства, които посочват и дават информация за голям брой трети лица.
Дано Джулиана прецени, че вземането на решение за нашето дете е по-важно от това дали е имало хейт и какъв точно е интереса на потребителите. Дано след 3 дни (когато очаквам отново да стихне драмата) да не реши, че имаме нужда от нова доза внимание“, допълва Илиян.

Илиян пусна два нови записа, които можете да чуете тук. В първия разговор той се опитва да успокои съпругата си, за да не стане катастрофа, докато детето им е в колата. Във втория Джулиана се хвали с какви млади мъже се вижда и колко красиви имало по света, допълвайки, че за нея няма проблем да прави каквото и да е пред детето, защото то е малко и не разбира. „Нали казваше, че либидото ми е спаднало. Откакто се разделих с теб ми е скочило двойно“, хвали се тя.

Тази сутрин пък Гани пусна в Instagram история за маймуните и лъвовете, с която цели да покаже, че романтиката във връзката ѝ е липсвала. 

 


 

Още по темата

Коментари

6 Бай Васо Сърбеца
  20 ноември 2021 | 08:37 отговор
 

Проста необразована ку.рва кво ни занимавате с тая

 
5 Дарданелите
  19 ноември 2021 | 09:07 отговор
 

Аман от тия

 
4 Случаен минувач
  18 ноември 2021 | 16:34 отговор
 

Илиан го раздава голям играч, но на мен ми изглежда, като някакъв насилник. Те така винаги са подготвени и когато говорят се изкарват най-невинните. За нея е ясно, че е провокирана да се държи така и това с либидото му го казва напук .Но това да не й дава детето е ужасно, уж много му пука за Давид, а го лишава от майка

 
3 Жулияна Осрани
  18 ноември 2021 | 15:43 отговор
 

Мирише на загниващ генетичен материал! Поне не показвайте детето. Отвратителна история !!! След месец,ще си простят и ще изпият помията заедно!!!!

 
2 Румина
  18 ноември 2021 | 13:55 отговор
 

Я се върни при мъжа си,стига си се оплаквала.

 
1 kkkkkkk
  18 ноември 2021 | 10:55 отговор
 

toq kato nqkakva jena samo se jalva napred nazad... za da se izkara i toi nevinen... te i dvamata ne sa v chas... no ne ni valnuvat tehnite problemi

 

Добави Коментар

Най-четени