Автор
Ева Григорова

Нова порция скандални записи: Джулиана Гани заяви - откакто се разделихме, либидото ми скочи двойно!

Джулиана Гани и съпругът ѝ Илиян спретнаха истински мини сериал, който цяла България следи със затаен дъх.

Вчера Мис Силикон направи обръщение към своите почитатели в социалните мрежи, уверявайки ги, че никога не се е отказвала от малкия Давид, когото обича страшно много. Припомняме, че преди няколко дни Илиян пусна запис, в който Джулката го заплашва, че ще изпрати сина им в интернат, само и само детето да не бъде с баща си. Сега обаче Гани твърди, че когато човек е ядосан, може да изрече всичко, но в същото време подчерта, сърцето на една майка винаги е свързано с това на нейната рожба.

View post on Instagram
 

Джулиана каза още, че на два пъти е ходила до Монтана, за да се види със сина си, така и не успяла да стигне до него. Отново обвинявайки партньора си, с когото са в процес на развод, тя изтъкна, че той отказал да изпълни молбата ѝ. Освен това тя подчерта, че вече е била в прокуратурата, където е пуснала сигнал, че от 18 дни насам не ѝ дават момчето, но и там не е срещнала съдействие по случая. "Малшанс е, че детето остана при него" - казва още тя.

Вече по традиция отговорът от Илиян не закъсня и той пусна нова порция записи със съпругата си.

"Качвам това видео с огромно нежелание! За пореден път мълчанието ми по темата не беше оценено. Не разбирам защо Джулиана държи да публикуваме всичко и да се обясняваме в мрежата, но ето и моето право на отговор спрямо днешните и твърдения! Искам да ви кажа, че нямам намерение да публикувам нищо, освен ако това не се случва с цел да се защитя. Така е и днес! Нямам намерение да кача собственото си дете в ничия кола, а още по-малко с човек, твърдящ 3 седмици по-рано, че катастрофата е съдба и не му пука дали е възможно да се случи“, пише Илиян.

View post on Instagram
 

„Също така не смятам, че поведението (чуйте записа от 3 ноември) на Джулиана отговаря на нормалното за една майка!

Моля ви, предайте и (защото съм блокиран навсякъде), че за мен е неприятно и не искам да се обясняваме в социалните мрежи. Обяснете и, че никога не тръгнах да я нападам и да публикувам каквото и да било първи! Не искам и да го правя! Още по-малко ми се иска да навлизаме в доказателства, които посочват и дават информация за голям брой трети лица.
Дано Джулиана прецени, че вземането на решение за нашето дете е по-важно от това дали е имало хейт и какъв точно е интереса на потребителите. Дано след 3 дни (когато очаквам отново да стихне драмата) да не реши, че имаме нужда от нова доза внимание“, допълва Илиян.

Илиян пусна два нови записа, които можете да чуете тук. В първия разговор той се опитва да успокои съпругата си, за да не стане катастрофа, докато детето им е в колата. Във втория Джулиана се хвали с какви млади мъже се вижда и колко красиви имало по света, допълвайки, че за нея няма проблем да прави каквото и да е пред детето, защото то е малко и не разбира. „Нали казваше, че либидото ми е спаднало. Откакто се разделих с теб ми е скочило двойно“, хвали се тя.

Тази сутрин пък Гани пусна в Instagram история за маймуните и лъвовете, с която цели да покаже, че романтиката във връзката ѝ е липсвала.

View post on Instagram