Нова звездна двойка се задава! Владо Пенев и Мартина Вачкова заживяха заедно

Актьорите Марта Вачкова и Владо Пенев най-после се събраха да живеят заедно, твърдят пред „Телеграф“ техни колеги.

Къде обаче двамата телевизионни любимци са се установили и дали заживяването им под един покрив не е увертюра към една по-сериозна стъпка в отношенията им и смел опит да станат семейство официално, можем само да гадаем. със сигурност обаче историята на звездната двойка е изключително интересна, белязана от дългогодишна връзка и непоклатимо приятелство.

View post on Instagram
 

Под един покрив Марта и Владо са се събрали малко преди Нова година, уточняват още източниците пред изданието. По думите им няколко дена двамата прекарали в дома на Марта на столичния булевард „Пенчо Славейков“, след което се преместили в дома на Владо на улица „Иван Вазов“.

Според мълвата главен виновник за събирането им е най-добрата приятелка на Вачкова още от годините им във ВИТИЗ - вдовицата на покойния президент на „Мултигруп“ - Дарина Павлова. Да припомним, че миналата година Владо и Марта на няколко пъти посещаваха госпожа Мулти из различни кътчета на света. Последното им до момента гостуване при нея беше през декември, в Дубай, където Павлова им организира зрелищни забавления, сред които посещение на светлинно-музикалното шоу на най-впечатляващия фонтан в емирството, разходка в сърцето на пустинята и лов със соколи.

View post on Instagram
 

Вачкова и Пенев бяха неразделни и по време на новогодишните празници. Първо двамата отидоха на гости на Катето Евро в Кокаляне, където си организираха и колективно изпълнение с още колеги на песента на Дони „Страхотен ден“.

View post on Instagram
 

След това Марта и Владо поеха към Щъркелово гнездо, където се снимаха на фона на красивата природа край тях.

View post on Instagram
 


В края на годината актьорите посетиха и Царска Бистрица. Там двамата бяха в компанията на Евтим Милошев, жена му Христина Апостолова и други колеги от „Откраднат живот", за да обсъдят как ще продължат снимките на 11-ия сезон на сериала, както и да се насладят на обсебващия вкус на прясно уловена риба.

View post on Instagram
 

Четете още: Ето в чии прегръдки Владо Пенев чукна 62