Новата любима на Филип Плейн смая с дръзко деколте (снимки)

Новата половинка на Филип Плейн определено знае как да привлече погледите. Лучия Бартоли, която от няколко месеца е неотлъчно до основателя на бранда Plein и която отбеляза тази година Великден в компанията на любимия си и неговото семейство, дава сериозна заявка, че отношенията между двамата далеч не са повърхностни.

View post on Instagram
 

За силните чувства на модния гуру към знойната брюнетка ясно говорят и снимките и посланията към тях, които той редовно споделя на профила си в Инстаграм.

На една от тях Лучия е заложила на дълго, спускащо се към бедрата ѝ сако със златисти пайети, чието дръзко деколте разкриваше пикантна част от гърдите ѝ. Кадърът е направен в курорта Андермат, Швейцария, където двойката е вече от няколко дни.

View post on Instagram
 


Интересното е, че под него красавицата е така, както майка ѝ я е родила. Надолу Бартоли се е спряла на черен панталон, подчертаващ изящната форма на краката ѝ, обути в лачени обувки на висок ток в същия цвят.

В момента двамата се намират в най-югоизточната част на Швейцария, в един от трите важни финансови центрове на държавата – Лугано, известен с прозвището си “Монте Карло на Швейцария”.

Той е разположен на северния бряг на езерото Лугано, на около 10 км на запад от границата с Италия. Това е най-големият град в италианскоезичната част на страната, сгушен в подножието на спиращи дъха планини.

Сред живописната природа на местността двойката се е отдала на пълноценен отдих и колоездене.

View post on Instagram
 

Четете още: Жените в живота на Филип Плейн и ще издържи ли модният гуру още дълго с новата си половинка