Алина Санко е сензацията, която изгря на модния подиум този уикенд и за която ще чуваме все повече. 20-годишната красавица е новата Мис Русия, в която цял свят ще се влюби. Алина е родом от град Азов и грабна най-желаната титла, като се отличи ярко от всички останали 50 претендентки.

Определено короната за милиони стои чудесно на новата избраничка, която ще има шанса да представи Русия и на престижните конкурси „Мис Свят“ и „Мис Вселена“.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 


Освен в света на модата Алина Санко мечтае да заблести и в изкуството. Тя се занимава професионално с рисуване от години и съвсем скоро се очаква да направи първата си изложба. Красавицата е категорична, че е решила да комбинира успешно кариерата си на модел и художник. През следващата година, в която ще носи титлата „Мис Русия“, Алина планира да добива нови умения, да учи езици и да се отдаде на благотворителна дейност.

„Не съм очаквала да спечеля и не мога да повярвам, че се случи. Първоначално дори си помислих, че не съм чула правилно, когато казаха името ми“, споделя развълнувано красавицата, която съвсем не крие, че е изключително щастлива. В социалните мрежи новата „Мис Русия“ пише, че се чувства като героиня в приказка и че е безкрайно благодарна за подкрепата.

Четете още: Учени разкриха: В Космоса се подмладяваме