Автор
Woman.bg

Нови кадри от филма на Брад и Анджелина (снимки)

Наскоро ви съобщихме, че Брад Пит и Анджелина Джоли ще участват в нов съвместен проект. Показахме ви три снимки, които от които си личи как най-сексапилната актьорска двойка влиза в роля.

„Интимна драма, в центъра й са главните герои и всичко ще се върти около тях” – ето с това се занимава в момента дуета Бранджелина.

Двойката, която прекара медения си месец в Малта, сега работи там по снимките на филма „By The Sea”.

Според официалната информация действието на филма се развива през седемте години на миналия век във Франция. Джоли играе ролята на Ванеса – бивша танцьорка, а Пит – съпругът й Роланд, американски писател. По време на съвместно пътешествие из страната съпрузите бавно започват да се отдалечават един от друг.

Анджелина споделя, че е „много щастлива да работи отново с Дона Лангли и екипа на Universal” именно след като е приключила „Unbroken” и вече е започнала с първите снимки на „By the Sea”, защото искала „да продължи да се радва на страстта”, с която те я „подкрепят като кинотворец”.

Четете още: Първи кадри от новия филм на Брад и Анджи

„Реших, че действието на “By the Sea” ще се развива през 70-те не само защото това са красиви и интересни времена. Това спомага да се съсредоточим върху емоциите на героите по време на пътешествието им. Не е нито голяма продукция, нито касов екшън. По-скоро ще е от филмите, които обичаме, но в които рядко се снимаме”, сподели Анджелина, която е и режисьор, и сценарист на лентата.

До момента обаче все още не е ясно кога ще излезе на голям екран новият общ проект на Брад Пит и Анджелина Джоли, но феновете им вече са в екстаз. Разберем ли повече подробности – ще споделим...

Четете още: Анджелина Джоли иска да наеме още бавачки