Автор
Весела Георгиева

Нови разтърсващи разкрития хвърлят светлина върху любовния живот на Даяна

Дългогодишните фенове на принцесата на народа все още помнят петгодишния ѝ роман с инструктора по конна езда Джеймс Хюит. Рижата коса на величествения офицер от кавалерията бе причина за слухове и спекулации, че именно той е биологичният баща на принц Хари, въпреки факта, че Даяна и Джеймс отричаха това.

Много се говори за краткотрайния романс на принцесата и с Доди ал Файед, който загина с нея, но най-истинската ѝ романтична любов е била с дискретния лекар Хаснат Хан, твърди кралски биограф.

View post on Instagram
 

В продължение на две години сърцето на Даяна принадлежи на този човек, който работи като сърдечен хирург в болницата Royal Brompton в Лондон.

Даяна се среща за първи път с 37-годишния британо-пакистански сърдечен хирург през 1995 г., докато посещава приятел, който е в болница. Принцесата и лекарят започват сериозна връзка почти веднага след финализирането на развода ѝ с принц Чарлз.

"Това не бе случайна авантюра - твърди кралската авторка Ингрид Сюард. - Тя искаше да се омъжи за Хаснат и да има бебе, по-специално дъщеря. Тя смяташе, че комбинацията от различния им етнически произход ще направи от тях прекрасно семейство.

И въпреки че са заедно две години, Даяна и Хан до голяма степен са непознати за широката общественост двойка. Даяна измисля прякор за любимия си. С обич го нарича Нати или Мистър Чудесен, заради това че спасява чужди животи.

View post on Instagram
 

Романът им се развива бързо. В желанието си да научи повече за родината на любимия си, лейди Ди пътува до Пакистан, запознава се с местната култура и натъпква куфарите си с изискани местни национална облекла.

"Нямаше йерархия в отношенията ни. Тя не беше принцеса, аз не бях лекар “, казва години по-късно Хаснат.

Той е различен от всички, с които Даяна е била преди. Тя му предлага да му купи нова кола, но лекарят отказва. Последното нещо, което иска, снимките му да се появят във вестниците с големи заглавия като "Новото гадже на лейди Ди". Много мъже на негово място биха били доволни от такава бърза популярност.