Новият на Златка се оказа спортист със скандално минало

След като най-изненадващо Златка Райкова и Благой Георгиев решиха да се разделят и го направиха по тих, но доста скандален начин, вече и двамата имат нови половинки. По неофициално потвърдена информация, Джизъса е дори женен за настоящата си любима, за която се говори, че е наследница на богати собственици на верига хотели във Велинград и се казва Полина. А вече сме сигурни кой е новият мъж до Златка.

Оказа се, че мускулестият мачо е бившият тенисист Карен Хачатрян, който обаче отдавна е скъсал със спорта, след като бе уличен в огромни измами през 2020 г. - в продължение на няколко години е уреждал мачовете си и подкупвал други тенисисти да се провалят умишлено. И по този начин печелил всеки път. След като вината му беше доказана преди две години, Карен остана с отнети права в тениса до живот и е осъден да изплати глоба в размер на половин милион лева.

View post on Instagram
 

Изглежда, че арменецът не изпитва финансови затруднения, въпреки провалената кариера и соленото парично наказание, тъй като откакто е със Златка, той неуморно я глези със скъпи подаръци, обновил е почти изцяло гардероба ѝ, а в момента са на романтична почивка в Дубай.

View post on Instagram
 

Четете още: Златка отвърна на удара: Замина за Дубай с новия си!