Ново 20: Влюбената Мария пак спира да пее

13 юли 2021 | 13:23
4243
3
снимки: Instagram
3

Фолкдивата Мария, която от известно време се носи блажено на крилете на любовта, очевидно отново спира да пее. Припомняме ви, че преди около година миньончето направи изненадващо изявление, че слиза от сцената, но само няколко месеца по-късно пусна нова песен и дори възобнови участията си по заведенията.

 

Днес обаче, може би повлияна от новата любов в живота ѝ, отново е решила да се оттегли от музикалните си ангажименти и да се посвети повече на романтичния си живот и на близките си. Любопитен факт е, че Мария обикновено не показва мъжете, с които излиза, но този път очевидно е по-влюбена отвсякога и през последните дни споделя кадри с новата си половинка. Тя дори публично заяви, че това е мъжът на живота ѝ, който не спира да я прави щастлива.

Този път секси миньончето не се отказва категорично от музиката и не отрича, че ако почувства вдъхновение, ще пусне нова песен. Очевидно Мария е решила, че е време да отдели повече време за личния си живот, вместо да води онова динамично всекидневие, характерно за звездите. От съдържанието в профилите ѝ в социалните мрежи става ясно, че сега ѝ е време за почивка, майчинство и любов. 

Четете още: Андреа седна да хапне, както майка я е родила (снимка)

Още по темата

Коментари

3 Тина Карол
  18 август 2021 | 14:22 отговор
 

Проститутка

 
2
  13 юли 2021 | 13:34 отговор
 

Този явно не е стар и дебел, затова се показва с него. Предишните сигурно не са били за показване.

 
1
  13 юли 2021 | 13:32 отговор
 

Ами докато има от къде да смуче пари не пее, като остане без спонсор пак започва, докато улови следващия.

 

Добави Коментар

Най-четени