Интригата около Луна се заплита.

След като преди дни обяви, че с младото ѝ и мускулесто гадже Горан Колев вече не са заедно, тъй като той е наркоман и е откраднал телефона ѝ, сега стана ясно, че тя има нов мъж до себе си.

Това интригуващо разкритие направи самата скандална певица, заявявайки открито: "Имам си вече един истински мъж."

"Чувствам се Божествено както винаги! По красива и влюбена съм от всякога! Искам да благодаря на всички мои фенове за многобройните подаръци,стотици обаждания и нестихващ интерес към мен! Благодаря за неизчерпаемата обич,която ми дарявате всеки Божи ден! Очаквайте съвсем скоро най-новият ми проект за вас, който се прави за пръв път в България и е нещо невиждано досега", написа певицата в страницата си във Фейсбук.

Кой е новият възлюбен на певицата и дали и той е десетилетия по-млад от нея все още не се знае.

fbpost


Припомняме ви, че Луна уж беше на върха на щастието и неспирно се хвалеше какъв истински мъж е младото ѝ гадже Горан Колев, но....шок! Преди броени дни певицата изуми феновете си в социалните мрежи със следния пост: "Горане, откраднал си телефона ми! Моля те, върни ми го! Ще кажа на майка ти!"

Малко по-късно певицата обяви, че се е разделила с 20 - годишния мачо, който участва в неин клип, и го обяви за наркоман, имащ нужда от лечение в комуна.

"Товарният влак с единствен пътник Горан Колев от Русе, дерайлира на точното място, което очаква своя пациент от години! Комуна или затвор - все тая!", бяха точните думи на Луна, които предизвика вълна от реакции и въпроси.

View post on Instagram