Най-после мистериозната нова половинка на актьора Иво Аръков, която той от месеци крие от медиите, излезе под светилините на прожекторите, засиявайки в цялата си ослепителна светлина. Тайнственото гадже на звездата от сериала „Белези“ се оказа толкова впечатляващо, че шашна феновете на Аръков с помпозния си бюст, научихме от Show.bg.

Със знойната брюнетка, чието име е Габриела, се похвали самият Аръков, като сподели загадъчен кадър, на който той се е излегнал на тучна зелена поляна, а любимата му се е изправила над него, като в кадър са уловени единствено спортните ѝ обувки.

View post on Instagram
 

Към фотоса Иво сподели колко се вълнува от обещаващото начало. "Ah... Spring. The warmth of that feeling for the promising beginning", написа той на английски, добавяйки линк, насочващ към Инстаграм профила на избраницата на сърцето му.

View post on Instagram
 

А младата госпожица определено има с какво да се похвали, имайки предвид както сексапилното ѝ излъчване, така и пищните ѝ форми, които определено ни насочват към мисълта, че връзката на Иво с това момиче не е само платонична.

От медията издават още, че за да придаде съвършен завършек на великолепните си форми, палавата изкусителка е поналяла със солидно количество силикон колосалния си бюст.

View post on Instagram
 

Подброности около личността и заниманията на младата щастливка засега остават в тайна.

Четете още: Ето как Преслава отпразнува 19 години от завършването си!