Автор
Весела Георгиева

Няма да повярвате! Алекс и Дани Петканов се оттеглиха от социалните мрежи

Александра и Даниел Петканов изненадаха всички с решението си да се скрият за известно време и да не ползват социални мрежи. Тази новина изненада много последователите им.

Влюбените гълъбчета се появиха в много стряскащ вид и загатнаха за нещо голямо в личен план, заради което се налага да направят пауза от социалните мрежи, пише Блиц.

View post on Instagram
 

"С Дани взехме решение да си починем за малко от социалните мрежи и изявите! Предстоят ни важни събития и затова чувстваме, че е време да се отдръпнем от вихрушката, която ни е завъртяла през последните месеци, за да можем да посрещнем нещата, които ни предстоят на спокойствие. Когато се върнем ще разкажем повече. Обещавам.", разкри двойката.

View post on Instagram
 

На "прощалните" кадри Алек е с черна маска на лицето, с която се грижи за кожата си.

Решението на Александра и Даниел бе подложено на сериозно обсъждане в социалните мрежи. Феновете веднага изразиха съмнение, че блондинката може да е бременна. Според други, двоката може да влезе в някое ново риелити и е твърде вероятно да няма достъп до интернет. Предстои да разберем какво се крие зад това тайнствено изчезване.