След като все още настоящият съпруг на Джулиана Гани, Илиян, публикува скандални записи, в които се чува как тя го заплашва с насилие, дори убийство и заявява, че ще изпрати сина им в сиропиталище, силиконката не спира да замазва положението и да прави всичко възможно да оправдае думите си. Днес публикува поредното си излияние, което накара последователите ѝ да я обвиняват още по-усилено и по неин адрес се изляха десетки негативни коментари в рамките на само няколко часа.

View post on Instagram
 

"Обичам детето си и никога не съм се отказвала и няма да се откажа от него!
Човек понякога говори всичко,но сърцето на майката е свързано с това на детето и няма сила,която да ни раздели!
Търся Давид постоянно,звъня и обикалям всички институции,нека те решат кой прав и кой крив", бяха думите, с които Джулката успя да смае всички.

Под публикацията вече има десетки коментари, като нито един не е в полза на Гани.

View post on Instagram
 

"Не знам за другите, но след тези записи…. изивнявай но ако обичаше детето си нямаше дс говориш така и да се държиш така. Може от яд да говориш глупости на Илиян но да говориш така за детето си всякаш е стока…. Не си достатъчно майка", "Стига глупости. Никоя майка, която истински обича детето си дори в яда си няма да изрече толкова грозни и долни думи. Ама да не ти пука, ти си “млада и хубава”, след 4-5 години ще си направиш ново.", "Някак си по- бих ти повярвала ако вместо кифленска снимка , беше качила снимка с детето си!!!!", са само част от критиките, които си отнесе инфлуенсърката.

И припомняме, че истинската битка между Джулиана и Илиян дори все още не е започнала. Кой ще победи и кой ще се окаже истинският дявол в семейството, тепърва предстои да разберем.

Четете още: Джена: Бременна съм! (снимка)