Няма да повярвате какво прави актьорът Филип Аврамов за двете си жени

20 януари 2022 | 11:59
7855
0
Инстаграм
0

Финансови проблеми мъчат Филип Аврамов, който играе главната роля във филма "Чичо Коледа“. Актьорът плаща сметките за ток, парно и вода и на двете си жени. Всеки месец той помага за режийните на Севинч Ибрахим, която е майка на малката му четиригодишна дъщеричка.
 

Талантливата певица, която стигна до финалите на "Гласът на България“, работи като медицинска сестра в детска градина. Заплатата ѝ обаче е малка и въобще не ѝ стига, за да се грижи сама за момиченцето.

Затова и Фицата всеки месец дава издръжка и отделно плаща сметките ѝ за ток и парно. Заради нея той заряза жена си Милена, с която имат пораснала дъщеря. Цели три години съпрузите не се поглеждаха, но след като той се раздели със Севинч, с Милена са затоплили отношенията. Тя дори взе участие в спектакъла му "Последната нощ на Сократ“ в Шуменския театър, след което веднага плъзнаха слухове, че двамата са се събрали. Според запознати клюката не е вярна и Фицата няма жена до себе си. Това обаче не му пречи да продължава да погасява сметките в дома на Милена, с която са в прекрасни отношения.
 

 

Той се разбира прекрасно и със Севинч. В стенд ъп комедията "Защото съм известен“ дори споделя, че каквото и както да се случва, с двете си жени са завинаги свързани и това, което е станало между тях, е било с голяма любов.
 

Актьорът плаща задълженията си по къщата в квартал "Надежда“, която в последните две години не успява да завърши, заради липсата на средства. Има и два заема към банки, които обаче не може да погасява, заради липсата на достатъчно ангажименти и сигурни доходи."Това не може да продължава повече. Не е редно актьорите и хората на изкуството да са накрая на веригата и да си правят каквото искат с нас“, бесен е Филип Аврамов, който има проблеми и с Топлофикация. На 6 декември той пуска сигнал, че парното му въобще не работи, а трябва да плати 295 лева. Той отива и предупреждава, че ще даде гласност на проблема, а служителите в ТЕЦ-а само повдигат рамене с думите, че нищо не могат да направят, пише "Галерия“.

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени