Автор
Весела Георгиева

Няма да повярвате какво прави актьорът Филип Аврамов за двете си жени

Финансови проблеми мъчат Филип Аврамов, който играе главната роля във филма "Чичо Коледа“. Актьорът плаща сметките за ток, парно и вода и на двете си жени. Всеки месец той помага за режийните на Севинч Ибрахим, която е майка на малката му четиригодишна дъщеричка.

View post on Instagram
 

Талантливата певица, която стигна до финалите на "Гласът на България“, работи като медицинска сестра в детска градина. Заплатата ѝ обаче е малка и въобще не ѝ стига, за да се грижи сама за момиченцето.

Затова и Фицата всеки месец дава издръжка и отделно плаща сметките ѝ за ток и парно. Заради нея той заряза жена си Милена, с която имат пораснала дъщеря. Цели три години съпрузите не се поглеждаха, но след като той се раздели със Севинч, с Милена са затоплили отношенията. Тя дори взе участие в спектакъла му "Последната нощ на Сократ“ в Шуменския театър, след което веднага плъзнаха слухове, че двамата са се събрали. Според запознати клюката не е вярна и Фицата няма жена до себе си. Това обаче не му пречи да продължава да погасява сметките в дома на Милена, с която са в прекрасни отношения.

View post on Instagram
 

Той се разбира прекрасно и със Севинч. В стенд ъп комедията "Защото съм известен“ дори споделя, че каквото и както да се случва, с двете си жени са завинаги свързани и това, което е станало между тях, е било с голяма любов.

View post on Instagram
 

Актьорът плаща задълженията си по къщата в квартал "Надежда“, която в последните две години не успява да завърши, заради липсата на средства. Има и два заема към банки, които обаче не може да погасява, заради липсата на достатъчно ангажименти и сигурни доходи.

"Това не може да продължава повече. Не е редно актьорите и хората на изкуството да са накрая на веригата и да си правят каквото искат с нас“, бесен е Филип Аврамов, който има проблеми и с Топлофикация. На 6 декември той пуска сигнал, че парното му въобще не работи, а трябва да плати 295 лева. Той отива и предупреждава, че ще даде гласност на проблема, а служителите в ТЕЦ-а само повдигат рамене с думите, че нищо не могат да направят, пише "Галерия“.