Автор
Весела Георгиева

Няма да повярвате какво прави Лили Иванова в три сутринта

Лили Иванова разказва вицове в 3 часа посред нощ, разкри нейният асистент Николай Недков. Естрадната прима правела това, докато шофьорът ѝ я возел между два концерта и за да не заспи, гледала да го разсмива, пише "Телеграф".

„Тя беше там - до нас, за да окуражава целия екип, да разказва вицове в колата, за да поддържа духа на шофьора в 03:00 ч., да бъде винаги във форма, да бъде пример… И просто да си свърши работата по най-добрия начин“, заяви мениджърът на звездата.

View post on Instagram
 

Той направи равносметка за последните си 4 дни: „Подвиг, зад който стои силата и любовта на един-единствен човек - Лили Иванова! Не бих определил изминалите 4 дни по никакъв друг начин. Чисто статистически те изглеждаха така: 4 концерта на живо в България за 4 дни - 11, 12, 13 и 14 август 2022 г.; над 7000 души публика; 2000 изминати км; 40 души екип, тонове техника; 18 часа сън общо за 4 дни…

View post on Instagram
 

Мнозина от критиците на Лили са на мнение, че е време за бенефис, но примата на родната естрада нямала подобни намерения, пише "Факти". От край време се знае, че при едно от посещенията ѝ при Ванга, пророчицата е казала на естрадната легенда, че ще пее, докато е жива.