Автор
Woman.bg

Няма да повярвате кой се крие зад маската на Хищницата

Наблюдателни зрители разкриха кой се крие под костюма на най-загадъчния образ в забавното предаване „Маскираният певец“ по Нова – този на Хищницата.

Това е певицата Християна Лоизу. Победителката в „Х Фактор“ през 2016-та година, която успя да се пребори с Кристиан Костов за голямата награда, се превърна в любим участник най-вече на мъжете заради перфектното си телосложение. Предположенията кой се крие под червения ефектен костюм и на зрителите, и на детективския панел, бяха много. Заради подвеждащите улики някои твърдяха, че това е фолк певицата Райна. Други залагаха за поп певиците Надя Петрова и Михаела Филева. Най-многобройни бяха предположенията, че Хищницата е пеещата актриса Джулия Бочева, нашумяла със сериала „Революция Z“.

Досега обаче никой не позна коя е дамата под маската, което я прави още по-загадъчна и любима. Че под маската на Хищницата в „Маскираният певец“ се крие именно Християна, издадоха няколко уликите.

„Не е нужно да имаш белези, за да имаш рани. Домът е там, където е сърцето“, бе един от жокерите за изпълнителката. Както е известно, красивата кипърка с ангелски глас живее у нас от 13 години. Пристига от Ларнака в София, за да учи оперно пеене. Причините да кандидатства в Консерваторията са две. Първо – много харесала страната ни още когато идва с родителите си на ваканция у нас в детските си години, второ – заради българската оперна школа, която е една от най-добрите в света.

След две любовни разочарования с ревниви мъже от една година Християна е щастлива с репортера Борислава Борисов. Боби Стар, както е известен журналистът, е сред новите лица в телевизията на Слави Трифонов, пише „Уикенд“. Той се присъедини към екипа на предаването на гологлавия водещ след гостуване при него. Преди това имаше свое светско предаване онлайн. Репортерът се изявява веднъж седмично във „Вечерното шоу на Слави Трифонов“.

За да не проличи чуждестранният акцент в говора на Християна, кипърката нито веднъж не изпълни песен на български език. Сексапилната дама в червен костюм многократно бе изпращана на елиминации и всеки път оцеляваше благодарение на зрителския вот. „Хищницата обича живота и иска да си го живее. Засега не мисли да хваща букета. Хареса белия цвят, но все още бяга от бялата рокля. От баща си е научила следното: „Не искам мъж вкъщи, преди да си навършила 30″. Но май времето й идва“, се казва в друга от уликите. 30-годишната Лоизу често споменава в интервюта баща си, който й дава различни напътствия в живота.

Мисля, че слънцето ми действа добре . . .

Публикувахте от Christiana Loizu в Събота, 12 септември 2020 г.

Една от най-издайническите улики бе табелка с числото 1663. Азис предположи, че най-вероятно това е пощенски код. „Това е любимият ми костюм. Това съвършенство със сигурност принадлежи на нашия жанр. По гласа не мога да кажа коя е. Ако си тръгне, ще си тръгна и аз с него“, зави чалга кралят.

Зрителите обаче се усъмниха, че 1663 е номерът, с който Хищницата се е явила на някое музикално риалити. Оказа се, че 1663 е разстоянието между родния град на Християна Ларнака и София, където певицата се е установила да живее.

През 2018-та година кипърката бе поканена и от музикалния театър „Стефан Македонски“ да изиграе главната роля на Кристин в световноизвестния мюзикъл „Фантомът на операта“. Една от подсказващите улики за певицата под атрактивния костюм на Хищницата бе маска. Подобна носи фантомът от операта в едноименния мюзикъл.

Четете още: Мис Плеймейт 2019 призна за тайна връзка с Христо Сираков