И Михаела Филева отпраши за Занзибар – дестинацията в Африка, която туристи от цял свят, включително и редица родни знаменитости, избраха да прекарат зимната си ваканция в началото на тази година.

Причината – за влизане в страната не се изисква нито негативен PCR-тест, нито каквато и да било карантина.

Сред българските звезди, озовали се насред източноафриканския град в Танзания, се оказа и изпълнителката на „Изгубени в рая“.

Тя публикува в Инстаграм екзотичен кадър от занзибарското крайбрежие с пролъжващото заглавие към нея „Каваците“. Умните фенове обаче веднага се досетиха, че снимката по-скоро е от Занзибар, отколкото от споменатия от певицата плаж край Созопол. А за това красноречиво говорят двете чернокожи хлапета от кадъра.

View post on Instagram
 

„New Kavaci - Новият проект за българска колонизация "България на 3 океана", колаборация между министерството на външните работи и туризма?“, „Отдавна не съм ходила до нашето море. Нещо много е заприличало на Занзибар?“, шегуват се в коментарите досетливи фенове.

Преди ден Филева отново сподели снимка от Занзибар, на която певицата позира на фона на местна сграда, издигната върху ниска скала непосредствено до самия бряг. Този път обаче във Фейсбук тя разкрива истинското името на мястото, където се намира, както и това на въпросната постройка - "Скалният ресторант".

Четете още: Биляна Йотовска на екзотична почивка в Занзибар