Дъщерята на известния изпълнител Орхан Мурад - тийнфурията Сузанита, смята да роди първородната си рожба зад граница. Става дума за Финландия, където живее понастоящем с половинката си - шампиона по хвърляне на копие Марк Славов.

Според бъдещите родители условията там са по-добри, както и здравните заведения, част от които вече са набелязали. „Ти ме направи по-добър човек, аз ще те направя баща! Обичам ви!“, с това послание и снимка с вече наедрялото си коремче 19-годишната певица по-рано обяви, че очаква първородната си рожба.

View post on Instagram
 

„Няма по-хубаво нещо от това да разбера, че ще ставам баба за втори път. Честито на всички ни. Благодаря за щастието“, написа майка й Шенай, която в момента работи в Германия. Тя и баща Орхан, са разделени, не поддържат връзка, а след сватбата, която той вдигна месеци след раздялата им, Шенай категорично отказва да говори с него, било и по повод наследниците.

View post on Instagram
 

Според слуховете самата Сузанита също не е в добри отношения с татко си. Това подсказват и липсващите честитки от страна на Орхан, който обикновено е активен в социалните мрежи, пише „Галерия“.

Четете още: Гаджето на Денис Теофиков вече е с нова любов?