Азис от години е откровен за сексуалната си ориентация и е известно, че обича да бъде в силни мъжки прегръдки. Във времето е споделял дори подробности от връзките си с мъже. И по пътя на логиката едва ли някога сте си представяли, че ще го видите да се гушка нежно с жена. Но ето че и това се случи!

Както много родни звезди, така и ромският славей използва социалните мрежи, за да провокира феновете си. Затова и този път използва Инстаграм и сподели доста неочаквана снимка.

View post on Instagram
 

На пръв поглед кадърът изглежда изненадващо, защото се вижда как Азис прегръща жена. Но след това веднага се забелязва, че това е приятелката му и колежка Галена, с която са в топли приятелски отношения от дълги години. Явно двамата певци са прекарали известно време на летището в Турция, където се твърди, че заедно са се подложили на липосукция.

Именно там Азис е отбелязал, че се намират, като на кадъра се вижда как Галена се е сгушила в него и се е отдала на блажен сън. Очевидно двамата са прекарали доста време в чакане за полет. Но какъв е бил наистина поводът да отлетят заедно за съседна Турция? Все още не знаем.

View post on Instagram
 

Четете още: Ето какво прави Луиза Григорова всяка нощ (снимка)